Tartalomhoz ugrás

Gyakran Ismételt Kérdések - GY.I.K.

1. Milyen hosszú a szállítási idő?

A termékeket a megrendeléstől számított 1-2 napon belül feldolgozzuk majd 2-7 nap alatt érnek el Önhöz. A Market of Home minden egyes termékéhez tartozik egy becsült szállítási idő, amelyet a termékleírásban talál.
Azt tapasztaljuk, hogy az átlag szállítási idő 4-5 nap. A Covid-19 Pandémia és a jelenlegi Ukrajnában tartó háborús helyzet miatt sajnos előfordulhatnak kisebb nagyobb csúszások amiért szíves megértésüket kérjük.

2. Mi a visszaküldési szabályzata?

A csereszabályzat jelenleg 30 napon belül érvényes. Hozzá kell tegyük, hogy a visszaküldés ellentétes a fenntarthatóságra helyezett hangsúlyunkkal: minden visszaküldésnek szénlábnyoma van. 
A visszaküldés díja a vásárlót illeti meg a jelenlegi Magyar jogszabályoknak hatályos módon. Erről az ÁSZF oldalon tud bővebb tájékoztatást kapni.

3. Lemondhatom a rendelésemet?

Lemondásra akkor van lehetőség, ha nem kapod meg a csomagodat az egyes termékeknél megadott határidőn belül. Előfordul, hogy a megrendeléseket elküldik, mielőtt a lemondást feldolgozhatnánk. 

4. Mi történik, ha rossz terméket kapok?


Ha valami gond van a rendeléseddel, ha rossz a méret, rossz a szín, hibás, vagy egyébként nem pontosan az, amit akartál lépj velünk kapcsolatba emailen: info@marketofhome.hu vagy chaten keresztül az oldalon. Erre 30 napod van, ezután már sajnos nem áll módunkban kicserélni a kapott terméket.

5. Kínálnak cserét?

Kínálunk cserét 30 napon belül. Eredeti csomagolásban, minden alkatrésszel, eszközzel, tartozékkal és számlával, sérülés mentesen áll módunkban kicserélni.